Nilüfer Belediyesi Bursa Rotary Anaokulu
Altınşehir Mahallesi, Müzeyyen Senar Cd. 233. SokNo1 16120 Nilüfer/Bursa

VİZYON

Vizyonumuz, okul öncesi eğitim programında belirtilen Türk Milli Eğitiminin genel amaçlarına bağlı, çocukların beden, zihin ve duygu gelişimini sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, tüm çocuklar için eşit bir yetiştirme ortamı yaratmak ve çocukların geleceğini sağlam temeller üzerine inşa etmek için çalışan bir kurum olmaktır.

MİSYON

Misyonumuz, çocuklarımızın olumlu ve olumsuz duygu ve düşüncelerini çekinmeden, rahatlıkla ifade edebilen, araştıran, soran ve sorgulayan, merak duygusu gelişmiş, paylaşımcı, işbirlikçi, özgüvenli ve kendilik algısı gelişmiş, sorumluluk sahibi, farklılıklara saygı gösteren, başkalarının haklarına saygı gösterirken ve aynı zamanda kendi haklarını koruyan, çevreye duyarlı, doğayı koruyan ve evrensel değerleri önemsemek üzerine kaliteli bir eğitim almalarını sağlamaktır.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

İL MERKEZİNE 16 KM. İLÇE MERKEZİNE 7 KM.

ŞEHİR

Proje Çalışmaları

"MİNİK ELLER DOĞAYLA BÜYÜYOR" e TWİNNİNG PROJESİ "GEZEGENLERLE ÖĞRENİYORUM" e TWİNNİNG PROJESİ "MİNİK TEMA" TEMA VAKFI PROJESİ